Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska, idealna na różne okazje i spotkania .
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 485
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 57
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 94
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 14
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 485
Składniki
Pieczarki obierz obierz opłucz i pokrój drobno, cebule obierz pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej dodaj cebule chwile podsmaż, dodaj pieczarki, dopraw solą i pieprzem, smaż około 10 minut, na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek połóż po jednej łyżce pieczarek, na wierzch połóż plasterki mozzarelli .
Piec około 15 minut w temperaturze 220 st . Smacznego .