Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 322
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 479
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 322
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 479
Składniki
Ciasto francuskie rozmrozić pokroić na kwadraciki. Na patelni podsmażyć czerwoną cebulkę, dodać pokrojoną w drobną kostkę cukinię, a po chwili pokrojone pomidory. Doprawić solą, pieprzem, bazylią i oregano.Chwilę podusić. Zdjąć z ognia dodać drobno pokrojone oliwki.
Na kwadraciki układać gotowy farsz, a na farsz mozarellę. Formować "paczuszki". Posmarować wierzch ciasta żółtkiem. Piec ok. 25 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C.