Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i mega chrupiący. Bardzo długo się utrzymują, idealne na drugie śniadanie
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 691
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1532
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 691
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1532
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Piekarnik nagrzać do 190C góra- dół. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem. Jajko z cukrem ubić na puszystą masę. Do masy jajecznej dodać ziarna i pestki a następnie wymieszać łyżką. Masę wykładać łyżką na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia Blaszkę z ciastkami piec ok 10-15 min aż będą złoto- brązowe.