Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tost opiekany plus łosoś . SMACZNEGO :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 69
Składniki
Kromki posmaruj cienko masłem , ułóż na blaszce wyłożonej papierem pieczeniowym . Wstaw do nagrzanego piekarnika (180st.C) na kilka minut aby nabrały koloru . Pozostaw do wystygnięcia .
Przekrój tosty w trójkąty , ułóż na nich łososia oraz grzybki marynowane , skrop cytryną .