Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2641
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 320
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 192
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3247
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2641
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 320
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 142
Polecam.
Odsłon: 192
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3247
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać. Jajka ubić do białości. Wsypać suche składniki i zamieszać, potem miksować przez około 2 minuty na średnich obrotach. Ciasto przelać do małej formy na keks, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku w 190 stopniach przez 15 minut. Następnie zmniejszyć temperaturę do 170 stopni i piec jeszcze przez 25 minut. Po upieczeniu zostawić w piekarniku do wystudzenia. SMACZNEGO!