Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na zdjęciu tego tak nie widać ale chleb wyszedł bardzo ciemny :))
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić ciasto. Przy wyrabianiu ilość wody trzeba sobie regulować żeby ciasto nie było zbyt gęste ani zbyt rzadkie. Odstawić do wyrośnięcia. Keksówkę wyłożyć papierem pergaminowym i przełożyć wyrośnięta ciasto. Rękę zmoczyć wodą i wyrównać powierzchnię chleba. Odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach 60 minut. Smacznego