Chipsy ze szprotek

Chipsy ze szprotek
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: KORAL
Świetna przekąska dla miłośników zdrowego chrupania. Takie szprotki to doskonała profilaktyka OSTEOPOROZY, zwłaszcza jedzone ze szkieletem.

Składniki

  • wędzone szprotki 250 g

Przygotowanie

  1. Blachę pokryć papierem do pieczenia.
    Na papierze ułożyć szprotki.
    Piec około 25 minut w temperaturze 150 C z włączonym termoobiegiem.
    Przestudzić.
    Podawać same lub z sosami.
    Odważni jedzą wszystko, ja odrywam ogonki i głowę.

Komentarze do przepisu (6)

SlodkoSlodka83 06 listopada
Coś dla mojego męża :-)
fafiatko 06 listopada
:D Uwielbiam :DDD
Docherro 07 listopada
Jaki fajny pomysł muszę zrobić:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • wędzone szprotki 250 g
Składniki