Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 424
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Cukinię kroimy w plasterki
Pokrojoną cukinię solimy, pieprzymy i odstawiamy na 10 minut
Mieszamy parmezan z tartą bułką
Skrapiamy cukinię oliwą i dobrze mieszamy
Obtaczamy każdy plasterek w serze z bułką.
Wstawiamy na blasze do nagrzanego piekarnika (20 stopni) na około 25-30 minut (aż zbrązowieją i będą chrupiące).