Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiacy dodatek do zup i nie tylko
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 542
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 542
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Plasterki wędzonego boczku rozłozyć na na papierze do pieczenia. Przykryć kolejnym arkuszem papieru.
Piekarnik rozgrzać do temp. 140˚C
Piec ok.15 minut, aż stanie się chrupiący. Można przycisnąć plastry boczku np. porcelanowym talerzem, aby się zwijały podczas pieczenia.