Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Składniki
Cebulę obierz i drobno posiekaj, czosnek pokrój na cienkie plasterki. Sparz lemonki i wyciśnij z nich sok. Odkrój skórę z łososia i pokrój rybę w kostkę. Przełóż do miski, dodaj cebulę i czosnek, polej sokiem z lemonki, octem winnym i oliwą, odrobinę posól i posyp pieprzem. Dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na co najmniej pół godziny. Podawaj z pieczywem