Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zaskakuje smakiem nawet wybrednych.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 145
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 180
Smak wiosny!
Odsłon: 644
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1771
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 145
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 180
Smak wiosny!
Odsłon: 644
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1771
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 164
Składniki
Wkładamy serki na 5 min do zamrażarki.Banany obieramy i przecinamy wzdłuż na połowy. Roztapiamy na patelni masło.
Kładziemy na patelni serki i banany. Obsmażamy lekko, z obu stron. Średnio smażymy całość ok 7-8 min, serki niekiedy dłuzej. Powinny lekko napęcznieć i zmięknąć. Trzeba uważać, aby nie popękały i się nie rozlały.
W między czasie roztapiamy czekoladę. Całość wykładamy na talerz. Polewamy czekoladą, na serek kładziemy 2 łyżeczki żurawiny.