Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burrata board, czyli burrata serwowana na desce, z aromatycznymi pieczonymi warzywami.
1 naczynie do zapiekania, 1 arkusz papieru do pieczenia, 1 deska kształt dowolny
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2960
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3373
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2960
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3373
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 111
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 40
Składniki
Pomidory, czosnek i pozostałe składniki przełóż do formy. Piecz około 10 min, temp. 190-200'C. Półbagietkę pokrój w plastry, spryskaj/posmaruj masłem. Wstaw do piekarnika aby się zarumieniły. Po upieczeniu posmaruj olejem z pieczenia. Na desce zrób kleksy z masła i przyklej papier. Burratę rozerwij na drobne kawałki, rozprowadź nożem po desce. Na burratę wyłóż upieczone warzywa, polej olejem, posyp