Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20964
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2102
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 200
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20964
Składniki
Mięso mielone dobrze wyrabiamy z dodatkiem jajka, bułki, bułki tartej i przypraw. Formujemy płaskie burgery i smażymy je z obydwu stron na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia na każdym burgerze układamy plaster cebuli i plaster żółtego sera. Smażymy je dodatkowe 3 minuty, zdejmujemy z ognia, przykrywamy pokrywką i odstawiamy na kolejne 3 minuty. Burgery podajemy na podpieczonej bułce z sałatą lodową, plastrami pomidora, ogórka, ketchupem i majonezem.