Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam się z Wami moimi burgerami rybnymi z dorsza. Przez skromność nie powiem, że wyszły pyszne :-) Fastfood może być zdrowy, jeśli zrobicie go domowym sposobem ;-)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 689
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 24
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 689
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 514
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 24
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Rybę razem z szalotką zmielić w maszynce na grubych oczkach, przyprawić solą, pieprzem, sosem sojowym, sokiem z cytryny i limonki, posiekaną natką pietruszki i koperku, przeciśniętym czosnkiem, dodać jajko i bułkę tartą. Uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na złoty kolor. Burgery rybne serwować ze swoimi ulubionymi dodatkami. SMACZNEGO!!!