Bułki faszerowane jajami

Bułki faszerowane jajami
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Malgoisaa__
szybkie, tanie, smaczne

Składniki

Przygotowanie

  1. Z bułek wycinamy dekle, środek wyciągamy by został "pojemnik" na jajecznice.

  2. Usmażoną jajecznicę wkładamy do wcześniej przygotowanych bułek i zakrywamy dekielkami.

  3. Tak przygotowane bułki nafaszerowane jajecznicą wkładamy do piekarnika (180 stopni C) do zarumienienia bułek.

Komentarze do przepisu (6)

mari 05 maja 2010
ale fajne te buły, świetny pomysł na śniadanko lub kolację
szynszylka 05 maja 2010
proste ale pewnie okaże się genialne
passia 14 maja 2010
ja bułki faszeruje smażoną cebulka z pomidorkami, a później piekę na grillu. pycha :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki