Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo kolorowa i wyśmienita zupa cukiniowa
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 276
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5430
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 276
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5430
Składniki
W średnio dużym garnku zagotować posiekaną cebulę, pokrojoną marchewkę, masło oraz łyżeczkę soli.
Gdy warzywa zmiękną dodać pokrojone drobno cukinie. Po 5 min. gotowania dodać także ryż.
Gotować przynajmniej przez kolejne 20 min., po czym dodać mleko, posiekany koper oraz szczyptę curry i pieprzu.
Po zagotowaniu zdjąć z ognia oraz dodać jogurt wymieszany z jajkiem. Zupę podawać na ciepło.