Bruschetta z Pomidorami i Masełkiem Czosnkowym

Bruschetta z Pomidorami i Masełkiem Czosnkowym
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: asia111
Szybka w przygotowaniu, smaczna a do tego zdrowa przystawka,

Składniki

Przygotowanie

  1. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na drobną kostkę. Zalać oliwą z oliwek, wkruszyć kostkę knorr bazyliową, dodać mały ząbek czosnku przciśnięty przez praskę, osolić i opieprzyć do smaku. Wymieszać

  2. Przygotować masełko czosnkowe- masło, 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, bazylia knorr w kostce, sól i pieprz. połączyć ze sobą.

  3. Pieczywo podpiec w tosterze. Posmarować masełkiem czosnkowym, na ciepłym chlebku cudownie się rozpuści, dodać pomidorki.

  4. SMACZNEGO !!!

Komentarze do przepisu (3)

tolada51 06 lutego 2011
Jak opieprzyłem czosnek, to się na mnie obraził...
asia111 07 lutego 2011
ha ha ha ale się uśmiałam
karolciaa 12 czerwca 2011
haha...dobre :)
Składniki
Składniki