Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna włoska przystawka ,wprost ją uwielbiam. Idealnie nada się na lekką kolację. Podaliśmy ją ze świeżymy oliwkami ,które są doskonałym uzupełnieniem tej przekąski.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 322
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 89
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5095
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32701
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 272
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 322
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 89
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5095
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32701
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 272
Składniki
Bagietkę kroimy na 2 cm kromki. Oliwę mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Ser i pomidor kroimy w plastry. Każdą kromkę smarujemy oliwą z czosnkiem ,kładziemy po plasterku sera i pomidora. Oprószamy solą. Pieczemy 15 min w temperaturze 180°C