Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny i smaczny boczek na święta.
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 74
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 74
Składniki
Wykonanie: Natarte mięso solą i pieprzem piecz około 140 minut w temperaturze 180 stopni podlewając bulionem drobiowym. Dżem wymieszaj z winem, wlej do mięsa, dodaj pokrojone w ćwiartki jabłka, czosnek i piecz jeszcze około pół godziny. SMACZNEGO.