Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5073
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32665
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 346
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 234
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5073
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32665
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 346
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 234
Składniki
Umyty boczek natrzec solą czosnkiem (świeżym, drobno posiekanym lub granulowanym), majerankiem. Zawinąc w ściereczkę i włożyc do lodówki na ok. 3 doby.
Boczek obłożyc cebulą pokrojoną w plastry, podlac wodą. Piec ok. 1 godziny w temp. ok. 180 stopni. Smakuje na gorąco i na zimno z chrzanem i pieczywem. Smacznego.