Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fani białej kiełbasy powinni skusić się na tę naprawdę smaczną propozycję ;) Polecam, bo kiełbasa smakuje wyjątkowo!
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 155
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 28
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 41
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 155
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 28
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 41
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w pióra. Następnie doprawić przyprawami do smaku, wymieszać. Musztardę wymieszać z miodem i gorczycą. Do naczynia żaroodpornego przełożyć cebulę, poukładać surową, białą kiełbasę i zalać piwem.
Wierzch kiełbasy posmarować musztardą. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 40 min. od czasu do czasu polewając. Podawać np. z pieczywem i plastrami pomidora. Smacznego!