Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka ze sródziemnomorska nutka - bajgiel z szynka parmenska, rukola, parmezanem i kremem pomidorowym.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 209
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 143
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 209
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 143
Składniki
Serek smietankowy zmieszac z koncentratem pomidorowym, oregano, pieprzem i sola az sie wszystko polaczy w gladki krem. Odstawic na 10 minut. Podpiec bajgle w piekarniku przez 4 minuty w temp. 200° C lub na tosterze. Przeciac i obficie posmarowac obydwie czesci kremem pomidorowym. Ulozyc na spód garsc rukoli i 3 plastry szynki parmeńskiej. Wyciac kilka duzych wiórków z parmezanu i rozlozyc je na szynce.
Przykryc wierzchem i delikatnie go docisnac.