Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko pojawia sie mlody szpinak, robie kanapki o nieprzecietnym smaku. Chuda wedlina, najlepiej z indyka lub kurczaka (moze byc równiez gotowana szynka) kombinuje sie doskonale z bardzo prostym kremem miodowo-musztardowym, listkami mlodego szpinaku i cienkimi plasterkami mango.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 156
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 156
Składniki
Serek smietankowy zmieszac z musztarda ziolowa i miodem, az powstanie gladki krem, Doprawic odrobina pieprzu. Podpiec bajgla na tosterze przez 4 minuty, przekroic, posmarowac obydwie polówki kremem, spód wylozyc dodatkowo listkami szpinaku. Na szpinak polozyc zwiniete plasterki wedliny i na wierzch cienko pokrojone plasterki mango.
Kanapke przykryc posmarowana kremem druga polówka i lekko docisnac.