Bagietka z masełkiem czosnkowym.

Bagietka z masełkiem czosnkowym.
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: martucha3
Smaczne i nie trudne do zrobienia .Taki produkt można kupić w sklepie oczywiście mrożone ,ja wole sama zrobić ..

Przygotowanie

  1. Bagietki ponacinać na ukos uważając by nie przeciąć do konca .Masło ma być miękie by się lepiej mieszało . Cosnek wycisnąć przez praskę i wymieszać z masłem i koperkiem .

  2. Smarować bagietki w przekrojonych miejscach po obu stronach ,włożyć bagietki do piekarnika i upiec na jasno złoty kolor ..Ja podaję do tych bagietek jeszce serek biały naturalny.SMACZNEGO

Komentarze do przepisu (5)

niezapominajka 15 września 2010
Gratuluje pomysłu, sama na to bym nie wpadła hehe
nowalijka 15 września 2010
Pyszne jest, też podobnie robię tylko z tym że normalnie kajzerkę przekrawam i smaruje masłem rozgniecionym z... Czytaj całość »
Pyszne jest, też podobnie robię tylko z tym że normalnie kajzerkę przekrawam i smaruje masłem rozgniecionym z czosnkiem i zapiekam w piekarniku.
landryna8215 16 września 2010
Pierwsze takie kupiłam w biedronce,a teraz robię z masełkiem czosnkowym lub ziołowym,masełka robię też... Czytaj całość »
Pierwsze takie kupiłam w biedronce,a teraz robię z masełkiem czosnkowym lub ziołowym,masełka robię też sama,wszyscy uwielbiają te bagietki,zazwyczaj kupuję tzw bagietki "dmuchane"polecam
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki