avokado i tatar z łososia

avokado i tatar z łososia
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: bozenas
danie jako przystawka lub na przyjęcia

Składniki

Przygotowanie

  1. avokado miękkie pokroic,dodac sok z cytryny,czosnek,sól,pieprz wymieszac,łososia w plastrach drobno pokroic,dodac sok z cytryny,koperek i trochę oliwy,ułozyc na talerzu na środku łososia a w około avokado pokropic dobrą oliwą

Komentarze do przepisu (2)

Boschka 26 stycznia 2011
ile czosnku na jedną sztukę awokado, zeby nie przesadzić?
bozenas 31 stycznia 2011
z czosnkiem jest tak ,że albo się go lubi albo nienawidzi i wtedy jeśli lubisz ilośc nie ma znaczenia.Ja dodaję... Czytaj całość »
z czosnkiem jest tak ,że albo się go lubi albo nienawidzi i wtedy jeśli lubisz ilośc nie ma znaczenia.Ja dodaję na jedno awokado ok 3 ząbki.A jeśli nie lubisz nie musisz go dodac wcale.Wtedy ostrośc nadasz dodając więcej limonki,albo pieprz.
Składniki
Składniki