Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszna przystaweczka z pieczywka czosnkowego,avocado i owocu persymony z dodatkiem żurawiny
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
avocado przecinamy na pòł,wyciagamy pestkę,w zasadzie jak avocado jest pięknie dojrzałe to po przekrojeniu,pestka sama wyskakuje ;-) kroimy na plasterki persymonę też kroimy na plasterki pieczywko czosnkowe kroimy na małe kawałki,polewamy oliwà z oliwek układamy na przemian plasterki avocado i kaki polewamy sokiem z pomarańczy,dekorujemy żurawinà i doprawiamy chilli,solà I pieprzem Smaczności ;-)