Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, orzeźwiająca przystawka, której przygotowanie to chwila.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6460
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 808
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6460
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 808
Składniki
Każdy plaster arbuza kroimy na małe trójkąty, nadziewamy je na wykałaczki. Arbuza posypujemy rozkruszoną fetą, porwanymi listkami mięty oraz płatkami chili. Podajemy od razu po przygotowaniu.