Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło i na zimno *
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14743
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 352
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1290
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14743
Składniki
Z chlebka tostowego odciąć skórkę,kromki wałkować wałkiem do ciasta,żeby były cieniutkie- włożyć do foremek muffinkowych lub kokielek wysmarowanej masłem lub olejem .
Na rozgrzanym maśle smażyć około 10 min posiekane pieczarki i cebulę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farszcz nakładać we wgłębienia kokielek lub foremek muffinek
Posypać startym serem .Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do momentu zarumienionego chlebka i roztopienia się sera.
Podawać na ciepło, zimne też dobrze smakują ,polane ketchupem