Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe śniadanie podane w niezwykły sposób. A dlaczego niezwykły ? Bo podane w formie babeczek. Chleb tostowy z kilkoma dodatkami może zamienić się w smaczną propozycję na ciepłe śniadanie. Może się skusicie ?
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 74
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Składniki
Chleb pokroić w kostkę i wrzucić do miski. Jajka wbić do drugiej miski, wlać mleko i rozmieszać. Dodać cebulkę, posiekany szczypiorek i szpinak oraz wrzucić pokrojone pomidorki i starty na tarce ser. Następnie dodać do smaku sól i pieprz i na koniec pokrojone w kostkę plastry boczku i kiełbasy i ponownie wymieszać.
Do miski z tymi składnikami przerzucić kostki chleba tostowego i wszystko ze sobą połączyć. Formy do babeczek wysmarować olejem ( można powkładać papilotki, lepiej babeczki wyjdą z formy ). We wgłębienia kłaść uformowane porcje przygotowanej masy. Babeczki piec 25 minut w 190 stopniach. Podawać na gorąco.