Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące bułeczki na śniadanie.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 36
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1988
Składniki
. Bułeczki (lub bagietki) naciąć z góry. Parówki owijamy boczkiem. Następnie wkładamy do naciętej bułki i kładziemy na bułce plasterek sera (jeżeli bułeczka pęknie to na czas pieczenia można spiąć wykałaczką). Tak przygotowane bułeczki układamy na blasze do pieczenia i pieczemy ok 8-10 minut w piekarniku nagrzanym do ok 200-2200C