Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki ale niskokaloryczny posiłek dla osób które starają się dbać o linię
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Do wrzącego mleka wsypujemy kaszę mannę, cukier i cukier waniliowy.Mieszajac zagotowujemy.Zestawiamy z ognia ,aby kaszą zgęstniała
Jabłka obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.Dodajemy do ciepłej kaszy i dokładnie mieszamy.Wbijamy jajka i dodajemy mąkę,solimy i mieszamy.Na patelni rozgrzewamy olej.Porcje ciasta smażymy z obu stron na małym ogniu.Podajemy z kleksem jogurtu i ulubionym dżemem.