Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne sycąca danie na przyjęcie zarówno dla dorosłych jak i dzieci.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 188
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1825
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 188
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1825
Składniki
Z bułek odciąć wierzch i wydrążyć środek. Kapustę pekińską posiekać dość drobno. Filet z kurczaka pokroić w kostkę, obsypać przyprawą kebab-gyros i usmażyć na łyżce oliwy. Pomidora sparzyć, zdjąć skórę i pokroić w kostkę. Ogórka konserwowego także pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać. Majonez, ketchup, musztardę i przyprawy wymieszać razem. Gotową mieszanką posmarować bułki w środku a resztę wymieszać z warzywami i mięsem. Gotowym farszem nadziać bułki. Na wierzch każdej położyć plaster żółtego sera. Piec w piekarniku do zrumienienia sera i aż farsz będzie ciepły.