Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety chlebowe z serem i szynką"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Z kromek chleba tostowego starannie odkrój skórki. Wałkiem do ciasta delikatnie rozwałkuj każda kromkę.
Rób to ostrożnie, żeby nie porozrywać miąższu. Na każdej kromce połóż po plasterku sera i szynki, lekko przyciśnij. Zwiń ruloniki.
Jajka roztrzep. Chlebowe ruloniki obtaczaj szybko w jajkach i tartej bułce. Wkładaj na rozgrzany olej, smaż ze wszystkich stron na złoty kolor. Gotowe układaj na papierowym ręczniku, by odsączyć tłuszcz.Źródło: Chwila dla Ciebie