Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na lekko podeschnięte pieczywo,dobre na kolacje albo śniadanie w zimny poranek.Smak z dzieciństwa:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1178
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 130
Składniki
Jajka rozkłócić z wegetą,można dodać troszkę czosnku granulowanego wg upodobania.Kromki chleba nasączać w jajku i kłaść na rozgrzany olej.Smażyć z obydwu stron na złoto.Można jeść na ciepło(takie lubię) lub na zimno, z dodatkami lub beż-wszystko zależy na co mamy ochotę:)Dobrze smakują z sosem tatarskim:)