Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie zawsze mam ochotę spędzić w kuchni dużo czasu na przygotowania. Mam kilka przepisów ekspresowych i to jeden z nich. Polecam.
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9303
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 184
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 128
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 471
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 9303
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 184
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 32
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 128
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 471
Składniki
Rozwiń ciasto francuskie i posyp papryką. Na połowie ciasta nałuż odwinięte z foli parówki pozostawiając ok. 1 -1,5 cm. odstępy. Przykryj drugą połową ciasta . Lekko dociśnij ciasto między parówkami drewnianą szpatułką. Przetnij ciasto w poprzek parówek 3-4 razy. Nagrzej piekarnik. Bułeczki przekładamy do blaszki wyłożonej papierem . Pieczemy w gorącym piekarniku ok. 15-20 min.