Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i pysznie do tego zdrowo!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Oddzielamy żółtka i dodajemy do bananów, białka ubijamy na sztywno. Dodajemy resztę płynnych składników i mieszamy. Przesiewamy suche składniki i mieszamy całość, dodajemy posiekane orzecy/owoce. Delikatnie opracowujemy w masę ubite białka.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35-45 minut.