Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe z michałkami
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 91
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 22
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 91
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 22
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodawaj powoli po żółtku. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i budyniem. Masę przełóż do formy, Piec 30 minut w 180 st. C.
Ubij kremówkę. Wymieszaj ją z serkiem i posiekanymi cukierkami.
Ciasto przekrój na 2 blaty. Przełóż kremem.
Roztop czekoladę na polewę. Wymieszaj ją z masłem.
Polewą polej wierzch ciasta. Posyp wiórkami czekoladowymi.