Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chlebek z suszonymi pomidorami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180°C. Foremkę natłuść i wysyp bułką tartą.
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól. W drugiej roztrzep oliwę z maślanką i jajkiem.
Połącz zawartość obu naczyń, dodaj pozostałe i wymieszaj.
Przelej masę do foremki i piecz chlebek ok. 45 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Kasia Zalewska</strong>Źródło: Kurier TV