Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,delikatesowe,nie będziecie zawiedzeni.Warto zrobić.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Umytego kurczaka wyluzować,Mięso przekręcić przez maszynkę do mięsa ,najlepiej dwukrotnie(ale nie koniecznie)dodać wszystkie składniki (pieczarki,krótko obsmażamy na maśle ,na dużym płomieniu i dodajemy je do masy dobrze wymieszanej ) Wierzch masy uklepać rękami zwilżonymi wodą .Piec w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą w temp.150*C przez ok.50 min.Wystudzić,lekko obciążyć.Podawać na drugi dzień. Smacznych doznań podniebiennych życzę.