Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placek babci Stefci.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 453
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 214
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 413
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 97
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 2028
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 453
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 214
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 413
Piernik jest nierozerwalnie związany z kuchnią polską, jednak historia miodow...
Odsłon: 97
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 2028
Składniki
Przygotowanie: Mąkę wymieszać z cukrem i proszkiem do pieczenia . Dodać cynamon, jajka, wlać mleko i olej i wymieszać bardzo dokładnie ręką. Następnie dodać starte jabłka, ser, orzechy i jeszcze raz dokładnie wymieszać składniki.
Ciasto przełożyć do formy keksowej wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 160 stopni około godziny.