Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 173
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 202
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 173
Składniki
Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min. Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać. Smacznego.