Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Chleb z jajecznym farszem"
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 73
Polecam.
Odsłon: 100
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 73
Polecam.
Odsłon: 100
Składniki
Wyrób ciasta. Odstaw je do wyrośnięcia.
Pokrojoną cebulę podsmaż na maśle. Ugotowane na twardo jajka zmiel, dodaj obie natki oraz cebulę. Przypraw farsz do smaku.
Kiedy ciasto podwoi swoją objętość, rozwałkuj je na stolnicy podsypanej mąką. Rozłóż farsz. Zwiń ciasto w rulon. Włóż do keksówki posmarowanej tłuszczem i posypanej mąką. Ciasto posmaruj żółtkiem roztrzepanym z mąką.
Wstaw formę do nagrzanego piekarnika. Piecz około 45 min w temp. 180°-200°C.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Skrzypek z Głogowa</strong>Źródło: Bella Relaks