Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto takiego chlebka nie spróbuje niech strasznie żałuje, smaki mojego niezapomnianego dzieciństwa pamiętam do dziś.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 46
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 89
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 46
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 89
Składniki
Przygotować chleb.
Do talerza wbić jajka, dodać śmietanę i sól.
Roztrzepać za pomocą widelca.
Chleb zanurzać w przygotowanym jajku.
Na patelni rozgrzać olej i układać chleb który był zanurzony w jajku.
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Fajny pomysł na wykorzystanie czerstwego chleba.
Chleb smażony w jajku i śmietanie jest bardziej pulchny serdecznie polecam.