Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Burrito w chlebku pita"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 30
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 26
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 558
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 30
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 65
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 26
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 319
Składniki
Szalotki i ząbki czosnku drobno posiekaj, zeszklij na oleju, a po chwili dołóż mięso mielone oraz pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę. Smaż kilka minut.
Dodaj pokrojone pomidory z puszki wraz z sokiem pomidorowym. Dopraw całość solą z pieprzem. Duś na małym ogniu około 20 minut, co jakiś czas mieszając.
Następnie dosyp odsączoną mieszankę meksykańską oraz czerwoną fasolę. Duś do miękkości składników.
Na koniec dodaj świeżą posiekaną kolendrę.
Pity podgrzej w piekarniku, przekrój je, robiąc kieszeń, i wypełnij je farszem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax