Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na smaczną bułkę na śniadanie.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 208
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8943
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 208
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8943
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 146
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Składniki
Wykonanie: Przygotować rozczyn i odstawić do wyrośnięcia. Do mąki dodać sól, ciepłe mleko, cukier, jaja, margarynę, przygotowany i wyrośnięty rozczyn oraz startą na drobnych oczkach dynię.. Ciasto wyrobić mikserem i pozostawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia. Następnie ciasto wyłożyć do blachy posmarowanej tłuszczem i ładnie wyrównać i jeszcze odłożyć na chwilę do wyrośnięcia.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170-180 stopni i piec około 50 minut. Bułka smakuje wybornie posmarowana domową konfiturą z kakao. SMACZNEGO.