Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bułeczki z kabanosem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic
Wymieszaj ciasta ze szklanką ciepłej wody. Odstaw do wyrośnięcia.
Posiekany czosnek wymieszaj z przyprawą do pizzy. Z wyrośniętego ciasta odrywaj małe kawałeczki. Spłaszcz. Na każdym ułóż kawałek kabanosa i czosnek. Zlep brzegi, uformuj bułeczki. Wierzch posmaruj oliwą. Piecz około 30 minut w temp. 170°C.
<strong>Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 10, cena za porcję 0,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie