Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Z bułeczek ściąć spód, wydrążyć miąższ. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w kostkę. Zeszklić na patelni, następnie dodać mięso. Smażyć razem chwilę, wsypać przyprawę do mięsa mielonego. Smażyć, aż mięso będzie gotowe, o apetycznym kolorze.
Przygotowany farsz nakładać do bułeczek, na wierz położyć plaster sera. Zapiekać w piekarniku, aż ser się roztopi.