Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się czas rogali marcińskich - najwspanialszych rogali na świecie. W sieci jest bardzo dużo pysznych przepisów, dzięki którym możemy te cudowności wyczarować we własnym domu, ale jeśli chodzi o wersje bezglutenowe to nie ma tego za wiele, a jeśli szukać bezglutenowego ciasta półfrancuskiego - to takiego przepisu praktycznie nie ma. Dlatego postanowiłam zmierzyć się z tym zadaniem i spróbować upiec bezglutenowe rogale marcińskie, ale właśnie z bezglutenowego ciasta półfrancuskiego, zadanie trudne ale nie niemożliwe. W związku z tym, że przepisów na rogale jest tak dużo, postanowiłam skorzystać z dostępnych zasobów internetu i na podstawie istniejącego przepisu stworzyć wersję bezglutenową.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1974
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1974
Składniki