Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mieszaj i pij na zdrowie. Gęsty koktajl z jarmużu, banana, jabłka, migdałów i mleka.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Jarmuż opłucz, usuń twarde nerwy z liści i wrzuć do pojemnika blendera. Dodaj obrane, pokrojone jabłko i banan. Wrzuć płatki migdałowe, dolej trochę mleka i zmiksuj. Pod koniec dolej resztę mleka i podawaj.