Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, smaczny, bezglutenowy, bez laktozy i pozywny koktajl ze szpinaku, jagód, banana, daktyli, mleka migdalowego, z dodatkiem masla orzechowego. Zastepuje caly, pelnowartosciowy posilek.
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 45
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2652
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 327
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 45
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2652
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 327
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 147
Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
Szpinak umyc, porwac na kawalki, banana pokroic w plasterki. Wszystkie skladniki miksowac 1-2 minuty, do kremowej konsystencji. .
Podawac ozdobiony kilkoma jagodami. Koktajl nadaje sie na sniadanie, drugie sniadanie lub kolacje albo jako snack w miedzyczasie.